İndirimli Michael Kors, Prada, V73 ve Braccialini çantalar

 
 
Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için duyuru@e.enmoda.com adresini, "Adres Defteri"ne ekleyebilirsiniz.
 
KADINERKEKYENİ GELENLERMARKALARİNDİRİMDE
 
Lüks Çantalar İndirimde
Michael Kors - Çanta tasarımları ile dünyaya ün salmış, her zaman her koşulda tercih edilebilecek sadelikte ürünler tasarlayan Michael Kors, kadını şık ve çekici göstermeyi en iyi bilen markalardan biri. Catherine-Zeta Jones, Jennifer Lopez ve Heidi Klum gibi ünlülerin tercih ettiği marka zarif tasarımları ile günümüz modern kadınının dolabındaki yerini sağlamlaştırıyor.
 
Prada - 1913'ten bu yana giyim, ayakkabı, aksesuar ve parfüm gibi pek çok ürün yelpazesinde hizmet veren İtalyan markası Prada, kendine has tasarımlarla farklı bir İtalyan stilini yansıtıyor. Kullanışlı, modern ve kaliteli çantaları, bayan ve erkek parfümleriyle Prada, gittiği her yere İtalya havası götürüyor.
 
V73&Braccialini
 
7/24 MÜŞTERİ HİZMETLERİ
Enmoda, sezonun en son trendlerini ve giyim, çanta, ayakkabı, aksesuar alanında sezon ürünlerini bulabileceğiniz bir online moda merkezidir. Dünyaca ünlü markaların orijinal ürünlerine ve Enmoda markalı koleksiyonumuza dilediğiniz an, dilediğiniz yerden ulaşarak günün modasını yakalamanın heyecanı ve keyfini yaşayabilirsiniz.

Tüm alışverişlerinizde kargo ücretsizdir. Siparişleriniz sipariş tarihini takip eden 24 saat içinde kargoya verilerek, ortalama 72 saat içerisinde size teslim edilecektir. Hafta sonu ve resmi tatiller teslimat süresine dahil değildir. Kargo ve teslimat ile ilgili daha detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içerisinde karşı ödemeli olarak gönderip, değişim/iade işlemi yapabilirsiniz. Değişim ve iade ile ilgili daha detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Öneri - Eğer duyuru@e.enmoda.com adresini e-posta adres defterinize eklerseniz, e-posta sisteminiz bizden gelen e-postaları her zaman tanır. Böylece size özel haber ve fırsatların spame gitme riskini önlemiş olursunuz.

Sorularınızla ilgili size yardımcı olabilmemiz için lütfen bu e-postaya cevap vermeyiniz. Tüm sorularınız için buraya tıklayarak Sıkça Sorulan Sorular sayfamızı ziyaret edebilirsiniz ya da İletişim sayfamızdan bize direkt yazabilirsiniz. Ekibimizdeki ilgili kişiler mesajınızla ilgilenip size en kısa süre içerisinde geri döneceklerdir.
HesabımHakkımızdaGizlilik Sözleşmesiİletişim
MMXII © ENMODA E Alışveriş ve Ticaret A.Ş. destek@enmoda.com
Ertuğrul Gazi Caddesi No:4 34250 Küçükköy, İstanbul
     
 
Duyurulardan haberdar olmak istemiyorsanız lütfen tıklayınız.

 

Luxury: Dior & Balenciaga & Marc Jacobs Ayakkabı, STEFANEL, Bambi - Ofis Şıklığı, adidas, DESA - Outlet, Trend: Rahat ve Şık, Trend: Detay Çılgınlığı, Elbiseni Seç!, Flossy, Sergio Giorgianni, Yaz Seçimleri

Resimleri göremiyorsanız "Güvenli olarak işaretle" seçeneğini seçin ya da bu mesajı web tarayıcınızda görüntüleyin.
 
 
   
Luxury: Dior & Balenciaga & Marc Jacobs Ayakkabı 27 Haziran 2013 'e kadar
 
   
STEFANEL 27 Haziran 2013 'e kadar
 
   
Bambi - Ofis Şıklığı 27 Haziran 2013 'e kadar
 
 
   
  adidas
  26 Haziran 2013 'e kadar
 
 
   
  DESA - Outlet
  27 Haziran 2013 'e kadar
 
   
  Trend: Rahat ve Şık
  27 Haziran 2013 'e kadar
 
 
   
  Trend: Detay Çılgınlığı
  27 Haziran 2013 'e kadar
 
   
  Elbiseni Seç!
  27 Haziran 2013 'e kadar
 
 
   
  Flossy
  27 Haziran 2013 'e kadar
 
   
  Sergio Giorgianni
  27 Haziran 2013 'e kadar
 
 
   
  Yaz Seçimleri
  27 Haziran 2013 'e kadar
 
   
  Marka Saatini Seç!
  27 Haziran 2013 'e kadar
 
 
   
  SEBAGO sunglasses
  27 Haziran 2013 'e kadar
 
   
  Elitte Fit
  27 Haziran 2013 'e kadar
 
 
   
  Karaca
  27 Haziran 2013 'e kadar
 
   
  Ayakkabıda Erkek Modası
  27 Haziran 2013 'e kadar
 
 
   
  John Frieda & Sally Hansen
  27 Haziran 2013 'e kadar
E-Bülten Üyeliğinden Çık | İletişim | Tercihler
DSM Grup Danışmanlık İletişim ve Satış Ticaret A.Ş. Büyükdere Cad. Noramin İş Merkezi No:237 34398 Maslak İstanbul