49.90 TL Tek Fiyat Büyük Beden Bluzlar Modanisa.com'da

Resimleri görüntüleyemiyorsanız "Resimleri Göster"'i seçebilir ya da bu e-postayı tarayıcınızda açabilirsiniz.Modanisa kazandıran e-maillerimizi düzenli alabilmek için info@modanisa.com adresini adres defterinize eklemeyi unutmayın.

Modanisa.com   Modanisa.com Modanisa.com
Başörtü Giyim Dış Giyim Büyük Beden Deniz Aksesuar İç Giyim İndirimli Ürünler
Modanisa.com
Modanisa.com
Modanisa.com
  YENİ MARKA
   
Modanisa.com
Büyük Beden Bluz, Takım
Büyük beden söz konusu olduğunda size yüzlerce seçenek sunan Selis, uygun fiyatlarıyla şimdi Modanisa vitrinlerinde
İlkbahar - Yaz Koleksiyonu Alışverişe Başla >>
Modanisa.com
Modanisa.com
  YENİ MARKA
   
Modanisa.com
Gömlek, Elbise, Etek
Libbas, tasarımları içerisinde yer alan elbise, etek, gömlek modelleri ile Modanisa vitrinlerinde yeni koleksiyonunu sergilemektedir.
İlkbahar - Yaz Koleksiyonu Alışverişe Başla >>
Modanisa.com
Modanisa.com
  YENİ SEZON
   
Modanisa.com
Pijama
Modanisa ailesi içinde yer alan Grsn, kısa ve uzun kollu şık pijama takımları ile, fark yaratmanızı sağlayacaktır.
İlkbahar - Yaz Koleksiyonu Alışverişe Başla >>
Modanisa.com

Rengarenk Pijama Takımları

Her hanım; temiz, rengarenk ve farklı tarzda üretilmiş olan pijama takımları ile uyumak ister. Beden ölçülerinize göre bulabileceğiniz, kullanışlı pijama takımları, güzel bir uyku uyumanızı sağlar. İçinde rahat hareket edeceğiniz modern pijama takımları, uygun fiyatlarla size sunuluyor. Modanisa ailesi içinde yer alan Grsn, kısa ve uzun kollu şık pijama takımları ile, fark yaratmanızı sağlayacaktır.

Uzun kollu pijama takımı, canlı renkleriyle göz kamaştırıyor. Evde geçirdiğiniz zaman diliminde, kendinizi rahat ve zinde hissetmek isteyeceksiniz. Bu anlarınızda size eşlik edecek olan şık takımlar, güzel görünmenizi de sağlar.

Üstü düğmeli pijama takımı, uzun kollu badi ve pijamadan oluşmuştur. İki parça olan bu takım, çok rahat ve kullanışlıdır. %100 pamuktan üretilmiş olan kaliteli takımı, uzun yıllar kullanabilir ya da sevdiklerinize armağan edebilirsiniz.

Uzun Kollu Dantel Detaylı Pijama Takımı, detayları seven ve dantelden hoşlanan hanımlar için, güzel bir alternatif olabilir. Dantel, hanımların severek kullandığı bir ayrıntı olduğu için, pijama takımları da dahil olmak üzere, onu birçok kıyafette görebiliyoruz. Uzun kollu olan bu hoş takım, dört mevsim boyunca kullanılabilir.

Kısa kollu pijama takımı, yaklaşan yaz aylarında serin bir şekilde uyumanızı sağlayacaktır. Kısa kollu badi ve pijamadan oluşan, %100 pamuktan üretilmiş bu takım, geceleri de şık görünmenize yardımcı olur. Fuşya renginin canlılığını görebildiğiniz kısa kollu pijama takımı, size ve yatak odalarınıza neşe getirecektir.

DİKKAT !
Bu e-posta otomatik oluşturulmuştur. Lütfen cevap vermeyiniz. Modanisa ile ilgili her türlü sorunuz için burayı tıklayınız.
    Modanisa.com
Gizlilik Sözleşmesi. Copyright © 2008-2012 Modanisa A.Ş Modanisa.com Modanisa.com
Modanisa.com

Üyelikten çıkmak için tıklayınız..

.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder