Beruby ile gezip tozun üstüne para kazanin

Newsletter
20 Haziran 2013 Perşembe
 
beruby  0      1.02

Şehrin En İyi Fırsatları Beruby'de!

Mevsim dışarı çıkıp gezip tozma mevsimi. Beruby olarak istiyoruz ki dışarı çıktığınızdak, tatile gittiğinize para harcarken aynı zamanda da para kazanın. Bu yüzden beruby'de birçok şehir fırsatı ve gezi sitesini sizlere sunuyoruz. Evden çıkmadan bir bakın.

Logo_square_crop_100

Şehrinizi tekrardan Groupon’la keşfedin!

Yeni açılan restoranlardan ülkenin en ünlü pop starının konserine, son güzellik çözümlerinden günlerce sürecek festivallere kadar şehrinizde o an ne konuşuluyorsa, Groupon ile yalnızca bir “tık” ötenizde!

Cashback

%5,00

Logo_square_crop_100

%93'lere varan indirimlerle hergün yeni bir fırsatı yakalayın!

Fırsat me sizin için eşsiz fırsatlar sunmaktadır. Bu fırsat tam size göre bir tatil de olabilir, güzel bir mekanda keyfini çıkartacağınız bir yemek fırsatı da.

Cashback

%7,80

Logo_square_crop_100

Şehrinizde yaşamaya değer ne varsa %90 indirimli!

Türkiye’nin en çok tercih edilen sosyal satın alma sitesi olan Grupanya, birbirinden özel indirimli fırsatlarıyla, kuruluşundan bu yana üyelerine kaliteli, dinamik ve heyecanlı bir hayat tarzı sunuyor.

Cashback

%3,60

Logo_square_crop_100

Türkiye’nin gözde fırsat portalı

Şehri Keyif yenilikleri takip eden, hayatın tadını çıkarmayı bilen, dolu dolu ve doya doya yaşamak isteyenlere, şehrin en keyifli aktivitelerini avantajlı fiyatlarla sunar.

Cashback

%3,85

Logo_square_crop_100

Şehir artık daha güzel!

Grupfoni üyelerine yaşadıkları şehrin restoranlarını, eğlence mekanlarını, sağlık ve güzellik hizmetlerini, kültür ve sanat etkinliklerini avantajlı fiyatlarla sunuyor.

Cashback

%4,20

Unutmayın beruby her zaman size piyasadaki en iyi komisyonları öder.

Eğer bir sorunuz varsa bize yazın trcc@beruby.com Facebook beruby    Twitter beruby    beruby Blog

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder