New Balance %25 İndirimle Enmoda'da

 
 
Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için duyuru@e.enmoda.com adresini, "Adres Defteri"ne ekleyebilirsiniz.
 
KADINERKEKYENİ GELENLERMARKALARİNDİRİMDE
 
New Balance İndirimde'
Editörün Seçtikleri
1900'lü yılların başında Boston'dan yola çıkan New Balance, bugün üzerindeki 'N' harfi ile popülerliğin zirvesine tırmanmış durumda. Konforu ilk planda tutan marka, dünyanın en iyi koşu ayakkabılarının üreticisi olarak yerini sağlamlaştırarak, bugüne kadar sahip olabileceğiniz en iyi, en kaliteli ve en rahat ayakkabılara modern çizgisi ile imzasını atıyor.
New Balance - Amerikan Bayrağı Desenli Ayakkabı New Balance - Gri Süet Spor Ayakkabı New Balance - Yeşil Süet Spor Ayakkabı
 
New Balance - Gri Spor Ayakkabı New Balance - Lacivert Süet Spor Ayakkabı New Balance - Beyaz Spor Ayakkabı
 
New Balance - Lacivert Ayakkabı New Balance - Kırmızı Ayakkabı New Balance - Lacivert Süet Ayakkabı
 
  
 
 
7/24 MÜŞTERİ HİZMETLERİ
Enmoda, sezonun en son trendlerini ve giyim, çanta, ayakkabı, aksesuar ve kozmetik alanında sezon ürünlerini bulabileceğiniz bir online moda merkezidir. Dünyaca ünlü markaların orijinal ürünlerine ve Enmoda markalı koleksiyonumuza dilediğiniz an, dilediğiniz yerden ulaşarak günün modasını yakalamanın heyecanı ve keyfini yaşayabilirsiniz.

Tüm alışverişlerinizde kargo ücretsizdir. Siparişleriniz sipariş tarihini takip eden 24 saat içinde kargoya verilerek, ortalama 72 saat içerisinde size teslim edilecektir. Hafta sonu ve resmi tatiller teslimat süresine dahil değildir. Kargo ve teslimat ile ilgili daha detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içerisinde karşı ödemeli olarak gönderip, değişim/iade işlemi yapabilirsiniz. Değişim ve iade ile ilgili daha detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Öneri - Eğer duyuru@e.enmoda.com adresini e-posta adres defterinize eklerseniz, e-posta sisteminiz bizden gelen e-postaları her zaman tanır. Böylece size özel haber ve fırsatların spame gitme riskini önlemiş olursunuz.

Sorularınızla ilgili size yardımcı olabilmemiz için lütfen bu e-postaya cevap vermeyiniz. Tüm sorularınız için buraya tıklayarak Sıkça Sorulan Sorular sayfamızı ziyaret edebilirsiniz ya da İletişim sayfamızdan bize direkt yazabilirsiniz. Ekibimizdeki ilgili kişiler mesajınızla ilgilenip size en kısa süre içerisinde geri döneceklerdir.
 
İNTERNETTE GÜVENLİ ALIŞVERİŞ
ÜCRETSİZ & HIZLI TESLİMAT
 30 GÜN ÜCRETSİZ İADE 
 
HesabımHakkımızdaGizlilik Sözleşmesiİletişim
MMXII © ENMODA E Alışveriş ve Ticaret A.Ş. destek@enmoda.com
Ertuğrul Gazi Caddesi No:4 34250 Küçükköy, İstanbul
     
 
Duyurulardan haberdar olmak istemiyorsanız lütfen tıklayınız.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder